Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Bertus Staigerpaip boeken?

Wilt u Bertus Staigerpaip boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bertus Staigerpaip vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bertus Staigerpaip direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Bertus Staigerpaip

BERTUS STAIGERPAIP brengt een stevige show met een bijna eindeloze rij hits, zoals Christine, Tienus (Zet De Fiets In De Schuur), Had Ik Maar Een Vak Geleerd, 

Ik Zat Effe Niet Op Te Lette, Rastaman, De Jongens Van Den Bouw, Rits, Zuipen In Spanje, Ik Zie Geen Zwart Ik Zie Geen Wit en Boite Den Bajes Zit Veul Meer Gajes.

 

Dit vriendelijke zooitje kameraden is nog steeds wait en zait bekend dankzij hun tap-omzet vergrotende optredens. 

Na een rustperiode van een paar jaar en hard werken als kraandrijver in den vreemde kruipt ook bij Bertus en zijn mannen het bloed waar het niet gaan kan.

Het was in de jaren 80 een klassiek verhaal: D'n Bertus had met een aantal muzikale maten een demo gemaakt met bouwbakkersrock. 

Dez(toen nog) cassette kwam op het juiste moment op het juiste bureau terecht, waarna het allemaal in een sneltreinvaart ging. 

Een paar weken later stond Bertus Staigerpaip voor het eerst op de planken in het legendarische zaterdagmiddagprogramma LOS VAST van Jan Rietman, waar ze vervolgens vaste klanten werden. 

Enkele tientallen keren kwamen ze langs, ook tijdens de Los Vast Kuip-spektakels.

 

Een aantal van de hits van Staigerpaip zijn bewerkingen van klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis (zeg maar het betere jatwerk, 

of wacht, covers); bijzonder het vermelden waard is in dit verband hun relatie met Status Quo. 

Onder de titel Quo Bertus Quo werd er zelfs een compleet album gemaakt, met ook weer een paar hits tot gevolg (Hou Je Kop en Rocken Op De Hollandse Klei)

Voorwaar: stevige kost, 

maar.... de leut staat voorop !

 

Mèt of zonder bier, dat maakt niet uit, want voor Bertus Staigerpaip gaat iedereen plat (behalve het congres van Jehovah's getuigen dan!)

Als een der laatste der Mohikanen, dat wil zeggen: een der laatste nog "gewoon" benaderbare bands wordt het hele land afgeschuimd, 

op zoek naar collega-bouwvakkers en ander volk dat de bloemetjes eens ongecompliceerd buiten wil zetten.

 

De teksten gaan vaak over de bouw, maar soms wordt een stukje maatschappij-kritiek niet geschuwd (Ik Zie Geen Zwart Ik Zie Geen Wit). 

Ruud (de naam die Bertus bij zijn geboorte kreeg): "Zonder het te merken leg je toch een stuk van jezelf in de muziek die je maakt. Ik heb al lang in de bouw gezeten en dat hoor je dan ook. 

Zie het maar zo dat ik in de bouwloze tijden in mijn leven muziek maak en andersom. Maar nu in 2017 combineer ik dat. 

Ik werk als kraanmachinist in Dubai, en dan is het een paar weken op en een paar weken af".

 

Dus is het vanaf nu weer feest met Staigerpaip; Bertus "GAOT" ervoor !!!

 

 

Op youtube is er heel veel te vinden; zoek maar op Staigerpaip, dan komt het goed!

Ook leuk: Vanaf september 2017 zijn deze mannen, dan versterkt met Micha Doove op gitaar en Leon Goewie als zanger, 

onder de naam DAD'S ARMY te boeken met de meest  heftige STATUS QUO-tribute show die je je kan voorstellen!

 

Bertus Staigerpaip boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekDiverse mogelijkheden
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bertus Staigerpaip is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bertus Staigerpaipboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bertus Staigerpaip ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bertus Staigerpaip zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.