Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Mooi Wark boeken?

Wilt u Mooi Wark boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mooi Wark vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mooi Wark direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Mooi Wark

De band is opgericht in 1992 en bestaat nu uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en John Roffel (drum). 

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders.

Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll.

 

Mooi Wark boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 min./ 75 min.
TechniekBackline
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
Prijs€ 6995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mooi Wark is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mooi Warkboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mooi Wark ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mooi Wark zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.