Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Høken met de Heinoos boeken?

Wilt u Høken met de Heinoos boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Høken met de Heinoos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Høken met de Heinoos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Høken met de Heinoos

NORMAAL-Anhangers OPGELET, we gaan weer ‘Oalderwets Høken’!

 

Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas…

 

Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. 

Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.

 

Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met:

VELDTOCHT 2.0

 

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. 

The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen! 

 

Wat kun je verwachten:

The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour:

Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden,

omgetoverd tot één Høkende menigte.

 

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

 

Høken met de Heinoos boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduurin overleg
Techniekdiversen mogelijk heden
Bezetting4 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Høken met de Heinoos is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Høken met de Heinoosboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Høken met de Heinoos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Høken met de Heinoos zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.