Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Fragment boeken?

Wilt u Fragment boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fragment vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Fragment direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Fragment

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! Bekijk hier de foto’s van de band.

Fragment slaat aan, dit blijkt onder andere uit het feit dat programmeurs deze band vaak opnieuw boeken. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Dave Marriner (zanger/drummer/entertainer) en Jono Fosh (gitaar en zang) maken er samen met Jeroen t Gilde (basgitaar, toetsen en zang) altijd een onvergetelijke show van.

NPO 3FM is ook zeer te spreken over deze band. In 2002/2003 was Fragment de huisband en daarvoor hebben zij een aantal keer de hitlijsten beklommen. "Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland", aldus Giel Beelen.

Naast 3FM is ook de organisatie van de Zwarte Cross lovend over Fragment. "Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z´n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross”. Al meer dan 15 jaar is Fragment de ‘huisband’ van dit grote festival in Nederland. 

 

Fragment boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekInprikken
Bezetting3 personen
GenreNL/eng
Prijsvanaf € 2250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fragment is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fragmentboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fragment ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fragment zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.