Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Pater Moeskroen boeken?

Wilt u Pater Moeskroen boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pater Moeskroen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pater Moeskroen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Pater Moeskroen

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’.

En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; 

Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt!

Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol.

Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

 

Pater Moeskroen is:

Bart Swerts – Lead-zang, Gitaar Vincent van Lent – Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang Martien van Oostrom – Accordeon, Toetsen, zang Rolf Rombouts – Bas, zang Coen Blokx – Drums, percussie, zang

 

Pater Moeskroen boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduur1x30 Min. of 1x60 Min.
TechniekIncl.M-set + Backline
Bezetting5 personen
GenreNederfolk
Prijsvanaf € 2995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pater Moeskroen is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pater Moeskroenboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pater Moeskroen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pater Moeskroen zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.