Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

De Høksons boeken?

Wilt u De Høksons boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Høksons vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Høksons direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

De Høksons

De Høksons zijn de godfathers van de Veenkoloniale rock. Het is een nieuwe loot aan de rock ’n roll stam. 

De geest van oer-dialectrockers Normaal waart altijd rond, maar boerenrock dekt de lading niet helemaal. “Onze muziek is in de loop der tijd rauwer, sneller en harder geworden”, zegt Huls. “

We zijn eerder een boerenspeedrockband dan een feestband.” De invloeden van AC/DC, Volbeat, Motörhead en Status Quo zijn onmiskenbaar: 

“Veenkoloniale rock ‘n roll is rauw en recht voor z’n raap, met hart en ziel in Veenkoloniaal dialect. Van oud tot jong, rijk of arm, iedereen komt los.”

 

De Høksons boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduurin overleg
Techniekdiversen mogelijk heden
Bezetting4personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Høksons is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Høksonsboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Høksons ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Høksons zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.