Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Oerend Hard boeken?

Wilt u Oerend Hard boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Oerend Hard vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Oerend Hard direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Oerend Hard

Oerend Hard is een Normaal Tribute Band en initiatief van Hans de Vries uit Klazienaveen.

Een groot podium, een ultieme geluidsinstallatie en moderne lichtshow maken deel uit van de show .

Om het Normaal geluid zo authentiek mogelijk te benaderen spelen wij op dezelfde instrumenten en versterkers die tijdens de laatste show in het Gelredome gebruikt werden.

Deze instrumenten en versterkers zijn uit heel Europa opgesnord.

Oerend Hard speelt met een blazerssectie bestaande uit 2 saxofoons, trompet en trombone.

Ons pronkstuk is de rode Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink.

Omdat Bennie Jolink ons initiatief zo waardeerde mochten wij zijn geliefde op Bo Diddley geïnspireerde gitaar, door gitaarbouwer Dick Dijkman uit Delden speciaal voor hem gebouwd, overnemen.

De setlist bevat naast de nummers van het afscheidsconcert in het Gelredome een selectie van nummers welke een goed beeld geven van de muzikale nalatenschap van Normaal.

Natuurlijk alle bekende nummers als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Hummelo, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard worden gespeeld.

Maar ook nummers welke de laatste jaren niet meer live ten gehore zijn gebracht door andere bands worden door Oerend Hard gespeeld.

De nummers zijn met zorg uitgekozen en worden met veel respect voor de band en schrijvers gespeeld

 

Oerend Hard boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduurin overleg
Techniekdiversen mogelijk heden
Bezetting10 personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Oerend Hard is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Oerend Hardboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Oerend Hard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Oerend Hard zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.