Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Plork en de Aannemers boeken?

Wilt u Plork en de Aannemers boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Plork en de Aannemers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Plork en de Aannemers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Plork en de Aannemers

Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit.

Het kwartet uitgerust met een metselaar, stukadoor,  timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen.

Multi-inzetbaar op zowel festivals, discotheken, feesttenten of in het kleine cafe aan de haven, nergens draaien deze heren hun hand voor om.

Een greep uit de afgelopen jaren: Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley en daarnaast nog de vele optredens bij 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak, 

waarbij ze menig 3FM Dj vaak tot muzikale wanhoop dreven.

Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op zodat zelfs Uw  Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje Plork en de Aannemers.

Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek.

Zelfs liedjes waar U het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod!

Als dit alles Uw interesse nog niet heeft gewekt dan weten de heren van Plork en de Aannemers het ook niet meer. 

Dus Boeren, Burgers en Buitenlui komt allen uit Uw luie fauteuil en ga deze Heren aanschouwen in den Lande.

 

Plork en de Aannemers boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 min.
TechniekDiverse mogelijkheden
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
Prijsvanaf €2195,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Plork en de Aannemers is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Plork en de Aannemersboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Plork en de Aannemers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Plork en de Aannemers zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.