Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Ritn Ditn boeken?

Wilt u Ritn Ditn boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ritn Ditn vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ritn Ditn direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Ritn Ditn

Vier jongens van de Veluwe weten met opzwepend eigen werk, verweven met stampende covers iedere kroeg, feesttent of andere locatie op z’n kop te zetten.

Een gezamenlijke passie voor rock ’n roll betekent in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw wordt duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect! 

Dit in combinatie met bekende covers blijkt een perfecte formule te zijn! Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock ’n roll machine. 

Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn rock ’n roll.

 

Inmiddels zijn er diverse zilveren schijfjes van Ritn Ditn verschenen. Het debuutalbum “Hu He” (2012) is uitgegroeid tot een begrip. 

Daarna kwam de cd-single “Niekark 600” (2013), die speciaal geschreven is voor het 600-jarig bestaan van de stad Nijkerk, thuisbasis van Ritn Ditn. 

In mei 2016 is het lang verwachte tweede studio-album “Onder De Duum” verschenen. 

In dezelfde maand is het televisieprogramma “Deurdonderen” van Omroep Gelderland & RTV Oost uitgezonden waar Ritn Ditn aan deel nam. 

Tijdens deze opnames is ook het nummer “Omdat iedereen ok vreten mot” verschenen, dat onder leiding van ex-Normaal gitarist Jan-Wilm Tolkamp is uitgebracht.

 

Ritn Ditn boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekVanaf 350 pers.
Bezetting4 personen
GenreNederlands -en Engelstalig
Prijsvanaf €1450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ritn Ditn is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ritn Ditnboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ritn Ditn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ritn Ditn zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.