Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

‘N Keer Wat Anders boeken?

Wilt u ‘N Keer Wat Anders boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van ‘N Keer Wat Anders vindt u hier op deze pagina.

Wilt u ‘N Keer Wat Anders direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

‘N Keer Wat Anders

GEEN FEEST TE GEK & ÉCHT WAT ANDERS!!

Deze 5 koppige (te) gekke band maakt sinds 2005 ’s lands podia onveilig. 

Met ruim 180 optredens achter de kiezen, kan gerust gezegd worden dat geen feesttent, café, zaal of schuur vreemd is voor ze! 

Zo heeft ’n Keer Wat Anders al meerdere keren in het voorprogramma van Normaal en Mooi Wark gestaan, en hebben de eer gehad om artiesten als Nick en Simon, 

Thomas Berge en Gebroeders Ko als pauzeact te mogen verwelkomen. Kortom: de vrolijkste en leukste feestband uit de Polder en ver daarbuiten!!

 

EEN UNIEK REPERTOIRE!

‘N Keer Wat Anders speelt covers die een andere band niet snel in het repertoire op zal nemen. 

De band vliegt tijdens optredens in no time van Status Quo naar Paul de Leeuw om vervolgens van Guus Meeuwis naar Abba en alles wat daar tussen zit te gaan! 

En dat allemaal in een energieke dynamische show verpakt met confetti, humor en verrassingen voor jong tot oud.  Rock ’n Roll(ator) dus. Geen optreden is hetzelfde!

 

LIVE BINGO!

Naast de onvolprezen rock ’n lol feest show die je gewend bent van de jongens, Is ’n Keer Wat anders ook te boeken met een uniek concept: Live feestrock bingo! 

Een spel waarbij het publiek nauw betrokken wordt. Ideaal om het publiek bij de show te betrekken en geschikt voor kleine gezelschappen (vanaf pak ‘m beet 20 personen), 

maar ook hilarisch bij 500 personen of meer. Kortom: ideaal voor zowel bedrijfsfeestjes als kroegen, flinke feesttenten en buitenpodia!

 

 

‘N Keer Wat Anders boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 min.
TechniekBackline
Bezetting5 personen
GenreNederlandstalig
Prijsvanaf €1100,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over ‘N Keer Wat Anders is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ‘N Keer Wat Andersboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over ‘N Keer Wat Anders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over ‘N Keer Wat Anders zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.