Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Ac/Dixi boeken?

Wilt u Ac/Dixi boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ac/Dixi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ac/Dixi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Ac/Dixi

Oerkracht, midzomer in het jaar 2000. Tijdens die zwoele zomeravond troffen bij enkele heren de gezamenlijke liefde voor rockmuziek en het regelmatige bezoek aan 

de Dixi’s (die avond) een magische combinatie. Uit de in drank, muziek en urine gedrenkte festivalkrochten trok zich daar namelijk een band op met de bijpassende naam: AC/Dixi.

Nu na vele jaren te hebben gezweet en gezwoegd met optredens op spraakmakende festivals als Dauwpop en de Zwarte Cross, 

staat AC/Dixi ruimschoots bekend om een flinke portie Humor en Spektakel… en Rock!

Het repertoire van AC/Dixi betreft een gouden mix van eigen werk, feestelijke meezingers en diverse ‘odes’ aan de beste (rock)bands ooit! 

De band heeft meerdere singles uitgebracht, gepaard gaande met de nodige radio- en televisieaandacht. Noem bijvoorbeeld “Zon Zee Zuipen”, “Frambozenvla” en “anti-rookverbod”. 

Het gaat AC/Dixi maar om één ding: vermaak! voor een zo breed mogelijk publiek! En zo stampen ze vrolijk verder met het oog op de horizon en de pantalon vol schik!bio

 

2016: Rock & Roll met een knipoog!

Ook dit jaar ontwikkelt AC/Dixi zich zonder rem verder met nieuw werk en een nieuwe show. Met “Rock & Roll met een knipoog” treedt de band weer in de voetsporen van de meest originele vorm van Rock & Roll, een rebels krachtige- doch verfijnde presentatie. Inclusief wijd uitlopende broekspijpen en blousefranjes. Daarmee blijft geen studentenfuif, tentfeest en/of drukbezochte oerkroeg onberoerd. Gegarandeerd feest! Diverse acts van Heino tot Vader Abraham, meezingbaarheid, meedansbaarheid, lenigheid en aantrekkelijkheid – om maar alvast enkele ingrediënten te noemen – zullen de revue passeren. Kunt u nog meer redenen bedenken om ze te boeken?!

De band:

Robin “Baardmans” van Eerden – Leadzang

Robbin “Goorman” Klein Gunnewiek – Drums

Casper ”Cappie” Klein Gunnewiek – Gitaar/zang

Dirk “Dorus” Wopereis – Bas

Jip “Jippie” ten Barge – Gitaar/zang

 

 

Ac/Dixi boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 min.
TechniekBackline
Bezetting5 personen
GenreNederlandstalig
Prijsvanaf €1075,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ac/Dixi is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ac/Dixiboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ac/Dixi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ac/Dixi zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.