Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Bökkers boeken?

Wilt u Bökkers boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bökkers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bökkers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Bökkers

“We willen gewoon spelen en dan het liefst die oude nummers van de eerste drie platen van Normaal, zo vaak en zo veel mogelijk, hoe harder hoe beter!”, luidt de even nuchtere als simpele verklaring van Heinoër Hendrik Jan Bökkers op de vraag of zijn Normaal Coverband het gat opvult dat Jovink en de Voederbietels en Normaal zelf achterlaten.

Tegenwoordig is Bökkers allang niet meer de normaal coverband die het sinds de oprichting in 2010 was. De band heeft nu een eigen sound en repertoire met nummers in het Sallandse dialect.Nog steeds trekt de band muzikaal ontzettend van leer; het gaspedaal van de rock&roll werd en word nog steeds tot de bodem ingetrapt! Dat hoor je en nog beter, dat zie je aan de grote schare fans die Bökkers nu al heeft.

 

Bökkers boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekInprikken
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
Prijsvanaf € 6750,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bökkers is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bökkersboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bökkers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bökkers zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.