Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Alle artiesten

Dinteren Dut Normaal boeken?

Wilt u Dinteren Dut Normaal boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dinteren Dut Normaal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dinteren Dut Normaal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Dinteren Dut Normaal

 

Dinteren dut Normaal brengt de wilde jaren van Normaal terug. Ze zetten alle feesttenten, kermissen en kroegen op hun kop en brengen je terug naar de ruige beginperiode van Normaal. Bier, 

rondvliegend stro en condens op het plafond is wat je tijdens het optreden van deze mannen zult vinden. Van begin tot het eind volop de poot op het gas. 

Dat is de lijfspreuk die Dinteren dut Normaal zich heeft aangemeten. 

Kay van Dinteren is de drummer en oprichter de band, hij zorgt voor het deurdonderende ritme. 

Nard van Dinteren is de zanger en de man van helse gitaarsolo’s. Bjorn Meeuwsen, de gitarist die met enkel drie akkoorden een heel nummer kan vullen. 

En Nard Dekkers, de bassist die elke tent op zijn grondvesten laat schudden met zijn zware bastonen.

 

De Maas en Waalse formatie is in de zomer van 2013 op touw gezet door de broers Nard en Kay van Dinteren. 

Nadat de bassist Nard Dekkers langs kwam in de schuur, en ze het nummer ‘Ik Bun Maor Een Eenvoudige Boerenlul’ speelden, werd Dinteren dut Normaal geboren. 

Het enige wat ze misten was een extra gitarist. Bjorn Meeuwsen werd uitgenodigd om mee te spelen en dat paste meteen. Hèt motto: høken, brekken en angoan!

 

 

Dinteren Dut Normaal boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekDiverse mogelijkheden
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dinteren Dut Normaal is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dinteren Dut Normaalboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dinteren Dut Normaal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dinteren Dut Normaal zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.