Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Heavy Hoempa boeken?

Wilt u Heavy Hoempa boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Heavy Hoempa vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Heavy Hoempa direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Heavy Hoempa

7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!

 

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. 

Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns 'n' Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op een metalfestival, maar ook op elk straattheater en zelfs jazzfestival.

Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera!

De heren hebben inmiddels een indrukwekkende staat van dienst:

zo warmde ze het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op Strijp S, 

voor Guns ‘n Roses in het Goffertpark en ze speelden op festivals als Bospop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland en stonden als support act van o.a. 

Anneke van Giersbergen in de Melkweg in Amsterdam en Hayseed Dixie in de Effenaar te Eindhoven.

Tussendoor veroorzaakte zij ook nog een internet hype: 5 miljoen views in 1 weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

De ideale support act voor elke band, voor de opening van je hardrock café of gitarenwinkel, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, voor straattheater, 

op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als ...

 

Kortom: Heavy Hoempa!

 

 

Heavy Hoempa boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekDiverse mogelijkheden
Bezetting8 personen
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Heavy Hoempa is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Heavy Hoempaboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Heavy Hoempa ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Heavy Hoempa zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.