Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

The Dirty Daddies boeken?

Wilt u The Dirty Daddies boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Dirty Daddies vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Dirty Daddies direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

The Dirty Daddies

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. 

Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. 

Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. 

The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

 

WE GIVE LOVE A BAND NAME!

 

The Dirty Daddies boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekDiverse mogelijkheden
Bezetting7 personen
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Dirty Daddies is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Dirty Daddiesboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Dirty Daddies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Dirty Daddies zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.