Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Alle artiesten

Meuk boeken?

Wilt u Meuk boeken voor een optreden ? Wij van boerenmuziekboeken.nl zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meuk vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Meuk direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 06-15844239.

Meuk

Met de fonkelnieuwe cd en kneiter strakke nieuwe show "Hard voor weinig" timmert MEUK lekker aan de weg! Naast eigen werk staat een nieuwe selectie van dé klassiekers van Normaal, Jovink, WC-experience, BZB, Pater Moeskroen, Rowwen Hèze, etc in de propvolle setlijst. De kroeg of tent staat gegarandeerd op z'n kop wanneer deze Brabanders het podium trotseren. Intiem en compact of juist een weergaloze show met alle toeters en bellen? De keuze is aan u ! 

Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils.

Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek. 

 

Meuk boeken of inhuren voor een optreden? boerenmuziekboeken.nl

Boekings informatie

Tijdsduurvanaf 1 x 50 min.
TechniekDiverse mogelijkheden
Bezetting5 personen
GenreNederlandstalig
Prijsvanaf €1595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meuk is de grootste aandacht besteed. boerenmuziekboeken.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meukboerenmuziekboeken.nl behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meuk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meuk zijn indicatief en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.